Receptionen:
Sön-Fre
9-21
Lördag
9-22

Poolområdet & Vattenrutschbanan:

Öppet från 28/4
Lör-Tis
10-16
Ons-Fre
11-16

Motionsimning
Lör-Tis
9-10
Gym, Spa och Behandlingar

Sugen på ett konditionspass, avslappning eller bubbelbad? Eller varför inte prova vår unika Sparitual? Välkommen till vår gym- och spaanläggning med wellness och behandlingar.

Träna i vårt gym, slappna av i våra bastu och bubbelpool. Nedan kan du läsa om vad vi erbjuder. Det finns något för alla!

▶ Gym▼ Gym

Hafsten Resort Gym

I vår receptionsbyggnad har du tillgång till både Gymmet och Wellness-avdelningen genom entrékortet (se priser nedan). I vårt fullutrustade gym har du förutom omklädningsrum och dusch också tillgång till:

 • Crosstrainer
 • Sitting Bike
 • Up-right Bike
 • Löpband
 • Benpress
 • Chestpress
 • Lastdrag
 • Cable-cross
 • Bänkpress med skivstång
 • Hantlar, små och stora med ställbar bänk
 • Gymboll
 • Stretch-mattor

I gymlokalen finns teve samt en dator med Spotify så att du kan lyssna på din egen musik medan du tränar. I anslutning till gymmet finns ett häftigt lekrum med lekborg så du kan ta med dina barn och träna i lugn och ro.

Personlig tränare

Du får en effektivare träning och därför också ett snabbare resultat av din träning. Dessutom ökar din motivation att träna, har du en bokad tid med din personliga tränare kan du inte lika enkelt skjuta upp det. Du ökar dessutom din kunskap om dig själv och din kropp. Du lär dig att göra övningarna på rätt sätt och minskar på så sätt risken för skador och felbelastningar. Det du lär dig av din personliga tränare tar du med dig resten av livet.

Priser

Ett besök: 100:-
Weekendkort (Fre-Sön): 175:-
Veckokort (7 dagar): 199:-
Månadskort: 299:-
Årskort: 2990:-
Sommarsäsong special (1/5-15/9): 1350:-
Obs! I ovanstående priser ingår både Gym och Wellness. Alla priser gäller per person.

▶ Wellness▼ Wellness

Hafsten Resort Wellness

Ta ett avslappnande bad i ett av våra tre bastu i vår wellness-avdelning. Välj mellan Aromabastu, Ångbastu och finsk bastu. Efter badet i bastun kan du ta ett dop i det fyra grader kalla vattnet i kallbadstunnan. Det hjälper dina muskler att slappna av och minskar din värmeackumulationsförmåga. Här kan du också sola solarium och slappna av i vår massagesäng.

Priser

Ett besök: 100:-
Weekendkort (Fre-Sön): 175:-
Veckokort (7 dagar): 199:-
Månadskort: 299:-
Årskort: 2990:-
Sommarsäsong special (1/5-15/9): 1350:-
Obs! I ovanstående priser ingår både Gym och Wellness. Alla priser gäller per person.

▶ Mini-Spa▼ Mini-Spa

Hafsten Resort Mini-Spa

Spela Video

SPA -Salus per aqua på latin och "Hälsa genom vatten" på svenska, det är ju precis vad Hafsten Resort handlar om! När du besöker oss är du bokstavligen omgiven av vatten och vi gör allt för att du ska må bra här. Varsågod och boka en dag eller kväll och njuta i vårt härliga Spa. En romantisk kväll för två, eller en oförglömlig hålligång-kväll med kompisarna. Ni har hela Spa-avdelningen för er själva i nästan två timmar. Öppet hela året!

Priser

Mini-SPA för boende på campingen:
150:- /person för 1 tim 50 min (minst 2 personer)
Barn under 10 år 50:-

För dagsbesökare har vi följande priser:
Minimum 600:- därefter 150:- /pers för 1 tim 50min.
Bokas i receptionen, på telefon 0522 64 41 17 eller på mailen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

▶ Sparitual▼ Sparitual

Hafsten Resort Sparitual

Sparitualen är något nytt och unikt som vi erbjuder. Du får en korg med skönhetsprodukter samt anvisningar och du genomför Sparitualen själv eller tillsammans med en eller flera. Du kan välja mellan fyra olika Sparitualer. Sparitual Korg

Relax Bubbel

I den här sparitualen skämmer du bort dig själv i vår Spa-avdelning med bubbelpool och bastu. Smörj in dig i utvalda skönhetsprodukter och njut av lugna tempoväxlingar som är avslappnande och rogivande.

Energy Bubbel

Vill du ha en uppiggande och energigivande sparitual? Då är Energy Bubbel ditt val. Den här Sparitualen går ut på kraftiga växlingar mellan varmt och kallt så att du får igång din blodcirkulation. Skölj av stressen, bada i vår varmaste bastu och doppa dig sedan i vår kallaste badkälla.

Relax & Energi Bubbel: 335:- Sparitual Korg

Relax Wellness

Är du stressad, spänd och ansträngd? Då rekommenderar vi Relax Wellness behandlingen med avslappnande eteriska oljor, skön massage i vår massagesäng, och fotbad med lugnande salter. Behandlingen innebär lugna tempoväxlingar och mycket vila, perfekt efter ett träningspass eller om du bara känner för att slappna av.

Energy Wellness

Är du trött och utmattad? Då kan vår Energy Wellness vara något för dig! Behandlingen innebär kraftiga växlingar mellan varmt och kallt för att få igång blodcirkulationen och sätta fart på livsandarna. Du använder uppiggande eteriska oljor, hämtar inre energi från vår varmaste bastu och doppar dig i vår kallaste källa. Perfekt på morgonen så att du är pigg och glad resten av dagen!

Relax & Energi Wellness: 249:-

▶ Havsbastu med vedeldad badtunna▼ Havsbastu med vedeldad badtunna

Hafsten Resort Havsbastu med vedeldad badtunna

Spela Video

Havsbastun ligger så att man kan bada direkt i havet. På terrassen finns bord och bänkar för upp till 20 personer. Det finns ett gemensamt omklädningsrum inomhus, samt bastu med plats för upp till 20 personer.

Vid sidan av havsbastun finns en vedeldad badtunna som kan bokas till, uppvärmd och klar att använda. Badtunnan kan endast bokas som ett tillval till havsbastun. Havsbastun och badtunnan är tillgänglig hela året.

Boka i receptionen, på telefon 0522 64 41 17 eller på mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Priser

Havsbastun för boende på campingen:
100:- /person, (minst 2 personer) för 1 tim 50 min

Havsbastun för dagsbesökare:
Minimum 400:- (200:- /person, minst 2 personer)

Vedeldad Badtunna:
850:- för 1 tim 50 min. (Kan endast bokas tillsammans med Havsbastun)

Bokningar och kontakt

Välkommen att boka eller kontakta oss i receptionen, på 0522 64 41 17 eller på Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Presentkort

Ge ett presentkort som uppskattad gåva till en vän!


Engelska Tyska
Onlinebokning
Hafstens Presentationsfilm
Hafstensfjordens Naturreservat
Skolresa till Hafsten Resort
Säsongsplatser
SweCamp Husbilbiljett
FlyingFox Zipline
Restaurang Corallen
Presentkort
Områdeskarta
Gym, Spa och Behanldingar